karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Metlab Miljö AB

Om Metlab Miljö

METLAB miljö grundades 1965 och är Sveriges första företag med specialisering mot mätning av emissioner till luft. Vi erbjuder ett brett urval av ackrediterade mätningar av utsläppsparametrar bl.a. kväveoxider, svaveloxider, syre, koldioxid, kolmonoxid, lustgas, totalkolväte, dioxin, metaller, halogener, stoft, rökgasflöde, rökgastemperatur, rökgashastighet och fukthalt/vattenånga etc.

Vi utför årligen mätuppdrag på över 100 anläggningar runt om i landet och bland våra trogna kunder återfinns alla typer av industrier med utsläpp till luft – från mindre energianläggningar till landets största processindustrier och allt där emellan.

Utöver mättjänsterna är METLAB även Skandinaviens ledande tillverkare av provtagningsutrustning för luftemissioner, inklusive både sugpyrometrar och pitotrör. Kurser erbjuds i samband med produktförsäljning och mot särskild beställning från kund. De vanligaste kurserna är inom stoftprovtagning och gasanalys som hålls årligen.

Att arbeta på Metlab

 • Mångsidigt arbete

  Kundlistan har stor bredd eftersom alla typer av industrier med utsläpp till luft är aktuella för emissionsmätningar. Konsekvensen är att man kommer i kontakt -och lär sig om en mängd olika industriprocesser och hela tiden ställs inför nya mättekniska utmaningar.

 • Omväxlande arbetsmiljö

  Eftersom mätuppdrag sker ute på kunders anläggningar runt om i Sverige innebär det återkommande miljöomväxling från kontorsarbete för våra Miljöingenjörer. Emissionsmätningarna är ofta fysiskt krävande vilket balanserar upp rapportskrivandet hemma på kontoret.

 • Aldrig fullärd

  Emissionsmätningar är teoretiskt krävande med många inslag av matematik, fysik och kemi. Vi är stolta över att ha några av de mest erfarna tekniker i branschen hos oss på Metlab. Redo att handleda nyanlända medarbetare till viktiga kunskaper inom området. Mätmetoderna är många och ofta komplexa, men också standardiserade i hela Europa och andra delar av världen, vilket gör att kunskapen man bygger upp är applicerbar nästan över allt.

  Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Konsultföretag

Anställda

20

Huvudkontor

Enköping

Adress

Fjärdhundragatan 68, 745 31

Webbplats

language

Missa inga jobb från Metlab Miljö AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor